Ad-Hoc

Er kunnen verschillende situaties ontstaan waarin beveiliging direct noodzakelijk is. Voorbeelden van deze situaties zijn; storm, brand of inbraak met veel schade, stroomstoring, defecte alarminstallatie, verbouwing (bouwfase), begrafenis/crematie of het uitvallen van eigen beveiligingspersoneel en nog veel meer onvoorziene zaken. In deze gevallen is een Ad-Hoc beveiliging de beste oplossing. Wij kunnen u als bedrijf, organisatie of particulier snel voorzien van beveiligers. Het is dan ook fijn om te weten dat u altijd kan rekenen op de service van Carnivore Security.

Indien er voor langere tijd behoefte is aan extra beveiliging, wordt er in samenwerking met u een instructie gemaakt. Maar ook het snel opschalen van beveiliging voor uw evenement of bedrijfspand vanwege onverwachte drukte of een storing behoort tot de mogelijkheden. Het beveiligingsteam van Carnivore Security zorgt voor een snelle ondersteuning om extra risico’s te beperken en zo af te dekken. Dit doen wij, zodat u snel uw handen weer vrij heeft en bezig kan met waar u mee bezig zou moeten zijn op dat moment.

Meer weten over de Ad-Hoc diensten van Carnivore Security?

Neem voor vragen over onze werkwijze en de mogelijkheden van Ad-Hoc diensten gerust contact met ons op. Dit kan door ons direct te bellen: 06 250 464 73 of het contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk actie ondernemen.

Scroll naar boven
Heeft u een vraag?