Hotelbeveiliging

Beveiliging hotels

In hotels komen regelmatig mensen die zich risicovol opstellen. Bijvoorbeeld omdat ze de rekening niet willen betalen, zich niet kunnen of willen identificeren, of een hotel proberen te gebruiken voor enkele uren onderdak in de lobby. Meestal lossen hoteleigenaren deze incidenten zelf op, maar een hotel beveiliger inhuren op locatie, is een oplossing waar een preventieve werking vanuit gaat. Hotelbeveiliging is effectief en geeft een professionele uitstraling aan elk hotel, hierdoor voelen gasten zich bovendien veiliger. U heeft zelf het beste voor met uw hotelgasten en dat betekent dat u altijd rekening zal houden met de veiligheid in en rondom uw hotel. Wij helpen u dan ook graag mee met het verhogen van deze veiligheid.

Onze beveiligers staan 24 uur per dag klaar om de veiligheid in uw hotel te waarborgen en zullen bij elke calamiteit dan ook doelgericht ingrijpen, of dit nu gaat om een brandmelding, bommelding of een andere calamiteit, zij regelen het. Weet u al precies wat u wilt? In dat geval kunnen wij per direct beveiligers leveren. Als u nog geen idee heeft over wat er mogelijk is, dan maken wij graag samen met u een plan van aanpak. Hierbij proberen wij met alles rekening te houden.

Werkzaamheden hotelbeveiliging

De werkzaamheden van een hotelbeveiliger zijn zeer divers. Naast beveiligingswerkzaamheden, werken ze ook mee in de dagelijkse processen van uw bedrijf. Ontdek wat een beveiliger voor u kan betekenen:

Receptiediensten & Toegangscontrole

In veel hotels is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Als eigenaar wilt u onaangekondigde gasten graag buiten de deur houden. Onze beveiligers combineren een vriendelijk ontvangst met een strikt toezicht op de in en uitgaande bezoekers door middel van een bezoekersregistratie. Indien gewenst beantwoorden ook ze de telefoon.

Brand- en Sluitrondes

Wanneer alle medewerkers van uw hotel naar huis zijn controleren onze beveiligers het bedrijfspand en het buitenterrein. Tijdens deze controle wordt er gekeken of alle ramen en deuren zijn afgesloten, handelt deze preventief op brandgevaarlijke situaties, schakelt verlichting en eventueel elektronische apparaten uit.

Controlerondes

Hotelbeveiligers lopen verschillende controlerondes en een brand- en sluitronde. De controlerondes worden met regelmaat, maar natuurlijk ook onregelmatig gelopen. Op deze manier kunnen zeer snel mogelijke onveilige situaties worden gesignaleerd. Wanneer er zich een onveilige situatie voordoet, weten de beveiligers exact hoe ze hierop moeten inspelen. Wij spreken dan ook altijd met de opdrachtgever af wat de wensen zijn voor uw hotel.

Hulpverlening

Hotelbeveiligers bieden basishulpverlening wanneer de veiligheid of gezondheid van bezoekers of medewerkers in gevaar is. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij ongevallen, ontruiming of evacuatie en brandbestrijding. De beveiliger verleent EHBO of verwijst door naar de Spoedeisende Hulp. Ook alarmeert en ondersteunt deze de hulpdiensten wanneer noodzakelijk.

Sleutelbeheer

Zorgvuldig omgaan met sleutelbeheer is van groot belang om ongewenste bezoekers tegen te gaan. Onder hotel beveiliging valt ook het beheren van de sleutels van uw hotel met als doel te voorkomen dat sleutels in verkeerde handen terechtkomen.

Meer weten over hotelbeveiliging van Carnivore Security?

Neem voor vragen over onze werkwijze en de mogelijkheden van beveiliging gerust contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen, of door middel van een vrijblijvende offerte aan te vragen, deze wordt dan afgestemd op uw situatie.

Scroll naar boven
Heeft u een vraag?