Onze beveiligingsdiensten

Logo beveiligingsbedrijf Carnivore Seurity Groningen

Beveiliging voor elke situatie

Beveiliging is nodig voor veel verschillende situaties. U kunt bijvoorbeeld beveiliging nodig hebben van uw bedrijfspand. Of wellicht dat u recent een diefstal op uw bouwplaats heeft meegemaakt en u dit in de toekomst wilt voorkomen. Naar welke vorm van beveiliging u ook naar op zoek bent, bij ons ben u op de juiste plaats. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten.

objectbeveiliging beveiligingsbedrijf Groningen

Objectbeveiliging

Het beveiligen van objecten zien veel bedrijven vaak als een onnodige kostenpost. Maar denkt u eens na over de mogelijke kosten veroorzaakt door diefstal, inbraak of vernieling.

zorgbeveiliging beveiliger in de zorgsector

Zorgbeveiliging

Een zorginstelling is vaak een plek waar een brede doelgroep toegang toe heeft. Of het nu gaat om hulpbehoevende mensen, ouderen, daklozen of mensen die woonbegeleiding nodig hebben.

winkelbeveiliging door winkelsurveillance

Winkelsurveillance

De toegevoegde waarde van winkelsurveillance is het voorkomen van winkeldiefstal en -criminaliteit, deze vormen helaas een grote kostenpost voor winkels en winkelcentra.

Receptiediensten

Receptiediensten zijn met name belangrijk omdat het een grote rol speelt in het totale veiligheidsplan en dit de eerste indruk is van uw bedrijf.

evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Voor u, als organisator of eigenaar van een evenement, festival, concert of congres, staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop.

horecabeveiliging Groningen bar cafe restaurant beveiliger

Horecabeveiliging

Onze beveiligers tonen zich een vriendelijke gastheer en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, zijn representatief en houden toezicht op uw gasten.

people, camping, tent-4817872.jpg

Recreatiebeveiliging

Recreatie- en vakantieparken zijn plekken waar veel mensen voor een korte of langere tijd bij elkaar zijn. Daarom is de kans op conflict of escalerende situaties reëel te noemen.

Bouwplaatsbeveiliging beveiligingsbedrijf Groningen

Bouwplaatsbeveiliging

Door het lopen van controlerondes, waarborgen de beveiligers de veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwpersoneel als de materialen en apparaten.

hotelbeveiliging beveiligingsbedrijf Groningen

Hotel beveiliging

Hotel beveiliging is effectief en geeft een professionele uitstraling aan elk hotel, hierdoor voelen gasten zich bovendien veiliger.

havenbeveiliging Groningen

Havenbeveiliging

Havenbeveiliging is cruciaal voor de veiligheid van havenfaciliteiten en -voorzieningen. Het voorkomt kosten door criminele activiteiten. Onze beveiligers zijn 24/7 inzetbaar voor een effectief veiligheidsplan.

Beheerder BBMI

Carnivore Security biedt professionele beheerdersdiensten voor brandmeldinstallaties, inclusief onderhoud, testen, coördinatie en evacuatieprocedures. Ze zorgen voor naleving van wet- en regelgeving en snelle afhandeling van storingen.

Ad-Hoc

Carnivore Security biedt snelle ad-hoc beveiliging bij noodsituaties en ondersteunt bij langdurige beveiligingsoplossingen en onverwachte drukte of storingen.

Scroll naar boven
Heeft u een vraag?