Objectbeveiliging

24/7 objectbeveiliging

Een objectbeveiliger zorgt ervoor dat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude, vernielingen en geweld. Het beveiligen van objecten zien veel bedrijven vaak als een onnodige kostenpost. Maar denkt u eens na over de mogelijke kosten veroorzaakt door diefstal, inbraak of vernieling. Dit kan in alle gevallen een grotere kostenpost zijn dan de objectbeveiliging is aan kostenpost.

Binnen objectbeveiliging staan wij 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Weet u al precies op welke afdeling of positie u een beveiliger nodig heeft? Dan kunnen we hiervoor direct personeel leveren. Zij zullen handelend optreden wanneer zich een onveilige situatie voordoet, kunnen snel schakelen tussen diverse taken en zijn breed inzetbaar. Daarom begint de objectbeveiliging dan ook met een inventarisatie van waar bij uw bedrijf de risico’s liggen en hoe we deze het beste kunnen opvangen. In sommige gevallen kan ook het gebruik van technische installaties bijdragen tot een oplossing voor de veiligheid.

Werkzaamheden objectbeveiliger

De werkzaamheden van een objectbeveiliger zijn zeer divers. Naast beveiligingswerkzaamheden werken ze ook mee in de dagelijkse processen van uw bedrijf. Ontdek wat een beveiliger voor u kan betekenen:

Receptiediensten & Toegangscontrole

In veel bedrijven is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Als bedrijf wilt u onaangekondigde gasten graag buiten de deur houden. Onze beveiligers combineren een vriendelijk ontvangst met een strikt toezicht op de in en uitgaande bezoekers door middel van een bezoekersregistratie. En indien gewenst beantwoorden ze de telefoon.

Brand- en Sluitrondes

Wanneer alle medewerkers en bezoekers van uw bedrijf naar huis zijn controleren onze objectbeveiligers het bedrijfspand en het buitenterrein. Tijdens deze controle wordt er gekeken of alle ramen en deuren zijn afgesloten, handelt deze preventief op brandgevaarlijke situaties, schakelt verlichting en eventueel elektronische apparaten uit en activeert tot slot het alarmsysteem.

Controlerondes

Objectbeveiligers lopen openingsrondes, verschillende controlerondes en tot slot een brand- en sluitronde. De controlerondes worden met regelmaat, maar natuurlijk ook onregelmatig gelopen. Op deze manier kunnen zeer snel mogelijke onveilige situaties worden gesignaleerd. Wanneer er zich een onveilige situatie voordoet, weten de beveiligers exact hoe ze hierop moeten inspelen. Wij spreken dan ook altijd met de opdrachtgever af wat de wensen zijn voor de onderneming.

Hulpverlening

Objectbeveiligers bieden basishulpverlening wanneer de veiligheid of gezondheid van bezoekers of medewerkers in gevaar is. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij ongevallen, ontruiming of evacuatie en brandbestrijding. De beveiliger verleent EHBO of verwijst door naar de Spoedeisende Hulp. Ook alarmeert en ondersteunt de beveiliger hulpdiensten wanneer noodzakelijk.

Visitaties

Het onverwacht inzetten van een visitatie controle, is een preventief middel dat diefstal terugdringt in uw onderneming. Bij visitatie gaat het om het inkijken van tassen, koffers, jassen, etc. waarbij de te visiteren persoon wordt verzocht deze te openen of leeg te maken. Visiteren kent daarmee geen direct actieve handeling van de beveiliger richting de te visiteren persoon. Visitatie is ook geen dwangmiddel; de te visiteren persoon mag weigeren en kan niet tot visitatie worden gedwongen.

Sleutelbeheer

Zorgvuldig omgaan met sleutelbeheer is van groot belang om ongewenste bezoekers tegen te gaan. Onder objectbeveiliging valt ook het beheren van de sleutels van uw bedrijf met als doel te voorkomen dat sleutels in verkeerde handen terechtkomen.

Meer weten over objectbeveiliging van Carnivore Security?

Neem voor vragen over onze werkwijze en de mogelijkheden van objectbeveiliging gerust contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen, of door middel van een vrijblijvende offerte aan te vragen, deze wordt dan afgestemd op uw situatie.

Scroll naar boven
Heeft u een vraag?