Carnivore Security

Beveiligingsbedrijf Friesland

Bel ons:

06 250 464 73

Beveiligingsbedrijf Friesland

Carnivore Security is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf Friesland, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan. Onze beveiligers beschikken over alle benodigde certificaten en diploma’s en zijn optimaal opgeleid om met elke situatie om te gaan. Of het nu gaat om een langdurige beveiligingsoplossing of een spoedklus, wij leveren altijd snel en effectief de expertise die u nodig heeft. Van objectbeveiliging tot evenementen en zorginstellingen, wij denken met u mee en maken een gepersonaliseerd plan met een transparante offerte. Wij geloven in maatwerk en vooruitdenken, zodat uw veiligheid en die van uw personeel gewaarborgd zijn. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten.

Connect

Blijf in verbinding met onze laatste updates

"Wil je geen moment missen van ons beveiligingsbedrijf in Friesland? Volg ons dan nu op social media en blijf altijd up-to-date over alle nieuwtjes en onze avonturen!"

Ontdek de mogelijkheden van beveiliging in Friesland

Beveiligingsbedrijf Friesland

objectbeveiliging beveiligingsbedrijf Groningen

Objectbeveiliging

Het beveiligen van objecten zien veel bedrijven vaak als een onnodige kostenpost. Maar denkt u eens na over de mogelijke kosten die veroorzaakt worden door diefstal, inbraak of vernieling.

zorgbeveiliging beveiliger in de zorgsector

Zorgbeveiliging

Een zorginstelling is vaak een plek waar een brede doelgroep toegang toe heeft. Of het nu gaat om hulpbehoevende mensen, ouderen, daklozen of mensen die woonbegeleiding nodig hebben.

evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging Friesland

Voor u, als organisator of eigenaar van een evenement, festival, concert of congres, staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop. Wij ontzorgen jullie hierin volledig.

winkelbeveiliging door winkelsurveillance

Winkelsurveillance

De toegevoegde waarde van winkelsurveillance is het voorkomen van winkeldiefstal en -criminaliteit, deze vormen helaas een grote kostenpost voor winkels en winkelcentra.

Bouwplaatsbeveiliging beveiligingsbedrijf Groningen

Bouwplaatsbeveiliging Friesland

Door het lopen van controlerondes, waarborgen de beveiligers de veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwpersoneel als de materialen en apparaten.

Alarm Beheer Brandmeldinstallaties BMI

Beheer brandmeldsysteem

Onze technici onderhouden, testen en coördineren alle componenten van uw brandmeldinstallatie. Bij een brandalarm nemen wij onmiddellijk actie

Waarom kiezen voor beveiligingsbedrijf Friesland carnivore security

Wat maakt ons anders

Informatie aanvragen beveiligingsbedrijf Groningen

Wij verdiepen ons continu in het beveiligingsvak om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en hun impact op onze opdrachtgevers. Elke situatie vraagt om maatwerk en wij geloven dat er altijd een oplossing is. Daarom denken wij graag met u mee om samen tot een passende beveiligingsoplossing te komen.

Als u wilt weten hoe onze beveiligers u kunnen helpen in Friesland, gaan we daar graag met u voor zitten. We kijken dan naar het volgende:

Wij raken altijd enorm enthousiast als we u kunnen vertellen wat slimmer en efficiënter beveiligen betekent voor uw organisatie. Als u nieuwsgierig bent, vul het contactformulier hiernaast in en we bellen of mailen u voor een vrijblijvende afspraak. 

Neem Contact Met Ons Op

    Scroll naar boven
    Heeft u een vraag?