Horecabeveiliging

Horecabeveiliging en portiers

Als eigenaar van een café, restaurant of club weet u als geen ander hoe belangrijk horecabeveiliging is voor uw uitgaansgelegenheid. Omdat het uitgaansleven mensen samenbrengt, is er een vergrote kans op een vervelend incident. Eigenaren worden dan ook regelmatig geconfronteerd met ongewenst gedrag en lastige klanten. Daarom is het van grote waarde om je gasten het gevoel te geven dat ze veilig zijn in uw etablissement. Onze horecabeveiligers tonen zich dan ook een vriendelijke gastheer en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, zijn representatief en houden toezicht op uw gasten. Alleen zo kun je ze een onbezorgde en geslaagde avond bieden. Hierdoor wordt het veiligheidsgevoel vergroot en voorkom je dat er vervelende incidenten plaatsvinden in uw uitgaansgelegenheid.

De service die wij als bedrijf willen bieden kan alleen als wij korte lijnen hebben met u en uw eigen personeel. Wij luisteren altijd aandachtig naar iedere vraag, opmerking of verzoek die u heeft. Op basis daarvan stellen we samen met u een uitgebreid beveiligingsplan op naar uw wensen. Dit om er voor te zorgen dat alles naar uw wensen gaat verlopen. Weet u al precies wat u nodig heeft? Wij kunnen u dan al snel de eerste beveiligers leveren.

Werkzaamheden horecabeveiliger

De werkzaamheden van een horecabeveiliger zijn zeer divers. Naast beveiligingswerkzaamheden werken onze beveiligers ook gelijk als een soort gastheer. Ontdek wat een beveiliger voor u kan betekenen:

Toegangscontrole

Toegangscontrole wordt uitgevoerd volgens de bezoekersvoorwaarden van uw onderneming. Onder toegangscontrole valt onder andere kaartcontrole, oppervlakkige veiligheidsfouillering en visitatie. Voor een fouillering moet altijd toestemming worden gevraagd aan de bezoeker. Indien deze dit weigert mag hem/haar de toegang geweigerd worden. Het doel van fouillering is o.a. het voorkomen dat drugs of wapens uw onderneming binnen komen. Visitatie houdt in dat de beveiliger tassen of bagage mag doorzoeken. Daarnaast wordt gekeken naar intimiderende en/of groepskenmerkende kleding. De leeftijd, identiteit en de algehele toestand van de bezoeker worden ook gecontroleerd.

Statische post

De beveiligingsmedewerker surveilleert in bepaalde delen van uw uitgaansgelegenheid. Hij/zij heeft als doel het handhaven van orde, rust en veiligheid. Bezoekers die zich misdragen of overlast veroorzaken worden aangesproken of verwijderd uit uw pand. Men houdt de veiligheid van medewerkers zoals barpersoneel en ondersteunende diensten in de gaten. Er wordt preventief opgetreden tegen alcoholmisbruik en gebruik en/of handel in drugs wordt tegengegaan.

Hulpverlening

Horecabeveiligers bieden basishulpverlening wanneer de veiligheid of gezondheid van bezoekers of medewerkers in gevaar is. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij ongevallen, ontruiming of evacuatie en brandbestrijding. De beveiliger verleent EHBO of verwijst door naar de Spoedeisende Hulp. En alarmeert en ondersteunt hulpdiensten wanneer noodzakelijk.

Crowd control

Tijdens uitgaansavonden komen veel mensen tegelijkertijd samen. Dit leidt nog wel eens tot onveilige situaties. Het controleren van grote stromen mensen is een belangrijke taak van een beveiliger. Dit noemt men ook wel crowd control. De beveiliger zorgt voor een goede spreiding van de bezoekers en alternatieve routes wanneer een bepaalde route te druk wordt.

Gastheerschap - Service

Alle beveiligingstaken tijdens een dienst worden zoveel mogelijk proactief ingezet. Een fijne sfeer in uw uitgaansgelegenheid is een van de doelen van horecabeveiliger. Een beveiliger heeft als hoofddoel de-escalerend en behulpzaam optreden, zodat ingrijpen bij geweld of agressiviteit wordt voorkomen. Daarnaast heeft deze nog dienstverlenende taken, zoals het verwijzen van bezoekers en leveranciers en begeleiden van artiesten.

Meer weten over horecabeveiliging van Carnivore Security uit Groningen?

Neem voor vragen over onze werkwijze en de mogelijkheden van horecabeveiliging gerust contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen, of door middel van een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze wordt dan afgestemd op uw situatie.

Scroll naar boven
Heeft u een vraag?